Հաշվի ջնջում

Կարգավորումներ → Պրոֆիլ → Ջնջել հաշիվը։ Հաշիվը և նրա տվյալները ջնջվում են անմիջապես։

Բացեք Կարգավորումներ → «Պրոֆիլ», իջեք ներքև, սեղմեք «Ջնջել հաշիվը» և հաստատեք գաղտնաբառով։ Հաշիվը ջնջվում է անմիջապես և չի վերականգնվում։

Ջնջվում են պրոֆիլը, հայտարարությունները՝ լուսանկարներով, ընտրյալները, պահպանված որոնումները, ընտրանիները, ամրագրումները և կարծիքները։ Ձեր ուղարկած հաղորդագրությունները մնում են զրուցակցի մոտ՝ առանց ձեր անվան։ Թե ինչ է ջնջվում և ինչ է պահպանվում՝ հաշվի ջնջման էջում։

Հաշիվ և գաղտնիություն